Amarant

Amarant is de grootste zorgverlener voor mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel in Noord-Brabant.

 

Aanbod van deze aanbieder

Serviceteam Uilenburg biedt activerende en arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking eventueel in combinatie met een psychische beperking, autisme of NAH.
Serviceteam Zellbergen biedt arbeidsmatige & ontwikkelingsgerichte dagbesteding aan mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking, NAH of autisme. Betreft servicegerichte taken voor een Woonzorgcentrum.
Ambulante begeleiding aan normaal begaafde kinderen en jongeren met (een vermoeden van) ASS zowel in de gezinssituatie als op school.
Zorgboerderij Chaamdijk biedt arbeidsmatige, activerende en belevingsgerichte dagbesteding aan (jong)volwassenen met een licht tot ernstig verstandelijke beperking, NAH of autisme. Er wordt gewerkt met duidelijke (werk)taken. 
Arbeidsmatige dagbesteding in het service- of klussenteam op vliegbasis Gilze Rijen voor cliënten van Amarant met een licht tot matige (verstandelijke) beperking mogelijk in combinatie met een stoornis in het autisme spectrum. 
Kinderboerderij Wolfslaar biedt arbeidsmatige dagbesteding met eventuele doorgroei naar zelfstandiger – op afstand werken. Voor (jong)volwassenen met een licht tot ernstig verstandelijke beperking, autisme of andere beperking.
Arbeidsmatige dagbesteding in kringloopwinkel La Vida voor mensen met een licht verstandelijke beperking en eventueel gedrags- en of psychiatrische problematiek en autisme.
Imagine support biedt laagdrempelige, arbeidsmatige dagbesteding voor (jong)volwassenen met LVB en/of normaal begaafd autisme vanaf 18 jaar, in de vorm van een leerwerkplek. Biedt diverse ICT en logistiek werkzaamheden.
Arbeidsmatige dagbesteding met kantoorwerkzaamheden voor mensen met een vorm van autisme met een normaal begaafd intelligentie niveau. 
Groenzorg Breda biedt activerende, arbeidsmatige dagbesteding in het groen voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking, NAH of een vorm van autisme. Naast het werk is er ook ruimte om de Leerlijn Groen te volgen.