Dagbesteding / groepsbegeleiding - MV Pedagogische Begeleiding

MV is een klein team dat gespecialiseerd is in autisme en kinderen, jongeren en jong(volwassenen) met autisme op alle leefgebieden begeleidt. 

In het groene Heibloem biedt MV op een rustige locatie dagbesteding aan in een kleine groep. Hier kiezen ze bewust voor zodat ze intensief kunnen werken aan de individuele doelen die de deelnemers dan kunnen toepassen in de groep. MV biedt dagbesteding op maat door aan te sluiten bij de interesse gebieden van de deelnemer. Hierbij kun je denken aan leren werken in het groen, leren werken aan voertuigen, tekenen, schilderen, programmeren, websites bouwen, meedraaien op een boerderij of sportschool tot leren koken.

Dit alles vanuit de rust en de mogelijkheden van de deelnemer. Samen gaan jullie onderzoeken waar jouw interesse gebieden liggen en hoe die gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast is het van belang om ook op sociaal gebied te groeien. Je werkt veel samen met anderen, je leert rekening houden met anderen, mening geven, maar ook ruimte laten voor de ander.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.