Wonen met begeleiding - MV Pedagogische Begeleiding

MV is een klein team dat gespecialiseerd is in autisme en kinderen, jongeren en jong(volwassenen) met autisme op alle leefgebieden begeleidt. 

Goed wonen is voor mensen met autisme niet vanzelfsprekend. Op jezelf gaan wonen is vaak een belangrijke fase in je leven die grote veranderingen met zich meebrengt. Het plannen, organiseren en uitvoeren van taken gaat bij mensen met autisme niet altijd vanzelf. Daarom kan MV Pedagogische Begeleiding ook op het vlak van wonen hulp bieden.

MV heeft in Limburg verschillende woonprojecten, in Panningen een kleinschalig woonproject voor 4 personen 18+. opgezet. Ook hebben ze op hun locatie in Heibloem de mogelijkheid om jongeren met autisme (18-)  24/7 op te vangen.

Als je autisme of een stoornis in het autistisch spectrum hebt, verwerk je informatie anders. Misschien heb je hierdoor ondersteuning nodig om prettig te kunnen wonen. MV biedt verschillende vormen van ondersteuning. Het uitgangspunt daarbij is dat je woont zoals bij jou past en zo veel mogelijk je eigen keuzes maakt

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.