Dagbesteding Zij aan Zij - Gemiva

Gemiva is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking, bijvoorbeeld autisme. Gemiva ondersteunt iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving.

Dagbesteding Zij aan Zij
Zij aan Zij is de naam van drie locaties in Voorschoten. In Atelier Zij aan Zij maken mensen met een beperking producten die in de winkel van Zij aan Zij worden verkocht.

Atelier Zij aan Zij is onder andere voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en/of een autisme spectrum stoornis. Het niveau en de leeftijd van de cliënten loopt uiteen. Het werk past bij hun vaardigheden en interesses.

Zij aan zij werkt met een portfolio waarin de ontwikkeling van cliënten wordt bijgehouden. Voor iedere nieuw behaalde vaardigheid of afgeronde training ontvangt de cliënt een certificaat. Op welke vaardigheden er getraind wordt, bepaald de cliënt zelf.

Zij aan Zij biedt vooral creatieve activiteiten aan. Deelnemers bedrukken textiel, hout, en glas en met teksten en afbeeldingen. Daarvan maken ze tassen en kleding, koffertjes en belettering op ramen. Ze schilderen op stof versieren bloempotten en andere producten. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.