Dagbesteding zorgboerderij De Elsenhoek (VB + autisme) - 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. 

Dagbesteding De Elsenhoek
Op zorgboerderij  werken mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek onder begeleiding. Sommige hebben bijkomende problemen als autisme, een visuele beperking of stemmingswisselingen. 

Op de boerderij vind je paarden, schapen, geiten, varkens, konijnen, poezen en kippen. Verder is er een imker en een pluktuin waar pompoenen, courgettes en aardappelen worden geoogst. 
De cliƫnten zorgen in groepen voor de dieren en het onderhoud van de tuinen. Er is een speciale ruimte om paarden te trainen. Twee middagen in de week komt daar een vrijwilligster langs om de bewoners daarbij te helpen.

Begeleiding
De medewerkers van De Elsenhoek hechten veel waarde aan een positieve sfeer. Zij staan altijd klaar om voor een rustige omgeving voor de werknemers te zorgen en hen te helpen bij wat zij nodig hebben. Op De Elsenhoek werken de begeleiders volgens de Triple C behandelmethode, waarbij voorspelbaarheid belangrijk is.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.