Levensloopbegeleiding - Autisme Zwolle

Autisme Zwolle is een kleine zorgaanbieder, gespecialiseerd in ASS begeleiding, die optimale kansen wil bieden aan mensen met een ASS diagnose. Er wordt gewerkt aan de hand van levensloopbegeleiding.

De levensloopbegeleiders van Autisme Zwolle ondersteunen hun cliënten in ontwikkeling en stimuleren ze waar nodig. Ze begeleiden de cliënt, door samen te kijken naar praktische oplossingen die nu functioneel zijn maar ook toepasbaar zijn voor de toekomst. Daarnaast kijken ze vanuit het individu en bepalen samen met het individu waar zijn/haar kansen en mogelijkheden liggen, en wat hierin eventuele moeilijkheden zijn. Vanuit deze analyse zetten ze een individueel begeleidingsplan op, om samen de gestelde doelen te realiseren.
Als levensloopbegeleider bieden ze niet alleen begeleiding aan de individuele cliënt, maar aan zijn/haar gehele systeem. Als de doelstellingen van de begeleiding voldoende behaald zijn en de situatie stabiel is, kan de begeleiding verminderd of afgesloten worden. De begeleiding kan op elk moment weer voortgezet worden indien daar behoefte aan is.

Binnen het werkgebied gemeente Zwolle, gemeente Dalfsen en gemeente Kampen/IJsselmuiden, levert Autisme Zwolle zorg via het persoonsgebonden budget (PGB) of zorg in natura (ZIN).

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.