Logeeropvang - Stichting Logeerpret

Stichting Logeerpret biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 - 18 jaar een veilige leefomgeving. Vaak gaat het om kinderen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt en kampen met gedrags- hechtingsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen.
De verschillende zorgproducten die aangeboden worden zijn kleinschalig wonen, crisis- en kortverblijf en logeer- en vakantieopvang.

Logeeropvang|
Stichting Logeerpret biedt logeeropvang aan. Dit kan zowel in de weekenden als in de vakanties. In sommige gevallen komt het voor dat kinderen ook door de weeks komen logeren. Deze opvang geeft zowel ouders als kind(eren) even een adempauze in de thuissituatie. 
De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen. Het weekend start op vrijdagavond om 18.30 uur en eindigt op zondagmiddag rond 15.30 uur.

In dit weekend is er tijd voor iedereen, als groep maar ook individueel. Ontbijten, lunchen en dineren gebeurt samen. Er worden activiteiten aangeboden, dit gaat in overleg met de kinderen. Dit kan op locatie zijn, maar we gaan ook wel eens op pad. 
Er wordt altijd gekeken naar de behoefte van en rust voor de kinderen.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.