Onafhankelijke cliëntondersteuning - MEE Plus

MEE Plus is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. Mee Plus biedt gratis informatie, advies en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen (0-100) met een (licht)verstandelijke beperking, vorm van autisme, niet-aangeboren hersenletsel, chronische ziekte of psychische problematiek in combi met een (licht)verstandelijke beperking. 
MEE Plus is onafhankelijk van overheid, zorginstellingen en staat naast cliënten.

MEE Plus bied o.a. Onafhankelijke Cliëntondersteuning voor mensen met een beperking (WMO en WLZ) op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, zorg, jeugdzorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen. 
Onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE zijn er voor jou, ze staan los van de gemeente en van zorgaanbieders. Ze kennen de wetten en regels, weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn en waar je terecht kunt, en hebben daarnaast kennis van beperkingen.
Ze ondersteunen je bij het helder krijgen van de vragen en het zoeken naar oplossingen voor nu en in de toekomst. Met de mensen die belangrijk voor jou zijn, wordt vervolgens een plan gemaakt. Jij houdt zelf de regie over jouw leven.

Werkgebied Mee Plus: regio Zuid-Hollandse eilanden, Midden Holland, Drechtsteden, Alblasserwaard/Vijfheerenlanden, Brabant Noord, Arnhem, Rijk van Nijmegen en Rivierenland. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.