Onderwijs & Dagbesteding - Acato

Bij Academie Cato oftewel: Acato kun je terecht als je je plek in school, studie of op werk nog niet gevonden hebt. Voor veel van de studenten/deelnemers geldt dat ze die juiste plek nog niet hebben gevonden omdat ze autisme hebben. Bij Acatos ben je welkom om jezelf op jouw manier, jouw voorwaarden en jouw tempo te ontwikkelen. Tot kunstenaar, tot ondernemer, tot muzikant of programmeur: jij mag het zeggen!

Bij Acato bepaal jij zelf wat je wil doen of leren en hoe jullie dat samen gaan vormgeven. Jouw talenten en wensen zijn het uitgangspunt. Heb je nu nog geen idee wat je zou willen? Dat geeft niks! Bij Acato mag je ook nog rustig onderzoeken wat je wilt. Je kunt dan bijvoorbeeld meedoen aan lessen die er al zijn. 

Er zijn verschillende creatieve lessen (bv. tekenen, fotografie, naaien, koken), maar ook vaklessen waarin begeleiders jou kunnen helpen om jouw diploma te halen.
Er zijn ook deelnemers/studenten die bepaalde vakken willen volgen, bijvoorbeeld omdat ze ondernemer willen worden, of omdat ze (alsnog) een diploma willen halen. Ook daar kan Acato je bij ondersteunen. Hebben ze voor een bepaald vak geen kennis in huis, dan gaan ze voor je op zoek naar een goede begeleider.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.