Woonlocaties Jakweide 115 en 117 - Gemiva

Gemiva ondersteunt kinderen en volwassenen met uiteenlopende zorgvragen. Gemiva werkt in en vanuit ruim 200 locaties in Zuid-Holland: woonlocaties, activiteitencentra, kinderdagcentra en logeerhuizen.

Woonlocaties Jakweide 115 en 117
Op Jakweide 115 en 117 wonen kinderen en jong volwassenen van ongeveer 9 tot 18 jaar met een autisme spectrum stoornis en moeilijk verstaanbaar gedrag. 
De kinderen hebben een eigen zit/slaapkamer, badkamer en een gemeenschappelijke woonkamer. De inrichting is huiselijk met oog voor de zorgvraag van de cliënt.

Begeleiding
Er heerst een warm leefklimaat. Ook is er veel aandacht voor hun ontwikkeling, structuur en communicatie. 
De medewerkers weten hoe ze om moeten gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hierbij hebben ze speciale aandacht voor het opvoeden en ontwikkelen van de kinderen. Daarvoor werken ze onder andere met de methodiek Geef me de 5, de contact cirkel van Heijkoop, Gentle Teaching, Ontwikkelvolgmodel (OVM), Triple-C en ABA.
Er is intensieve 24-uurs zorg. ’s Nachts is er een centrale nachtdienst aanwezig. Die waakt over de cliënten met behulp van een uitluistersysteem en/of camerasysteem.

Jakweide 115 staat op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude. Hier wonen kinderen en jong volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.