Groepsbegeleiding - N-Joy4kidz

N-Joy4kidz biedt diverse soorten opvang en begeleiding aan voor jongeren en (jong) volwassenen met een licht tot matige verstandelijke en/of psychische beperking (4 t/m 25 jaar). Zij bieden deze diensten aan voor kinderen en ouders uit Midden- en Zuid-Limburg.

Door de diverse achtergronden en specialisaties van de medewerkers, begeleidt N-Joy4kidz een brede doelgroep. Bij deze doelgroep behoren kinderen met bijvoorbeeld Stoornissen in het autisme spectrum (PDD-NOS, Asperger, Klassiek Autisme); AD(H)D; Gedragsproblematiek (ODD, regulatiestoornis, angststoornis); Verstandelijke beperking; Hechtingsproblematiek MCDD; Spraak en taalproblematiek.

Groepsbegeleiding 
De groepsbegeleiding die N-Joy4kidz aanbiedt is heel divers en richt zich op drie leeftijdscategorieën: mini's (4-8 jaar), junioren (9-12 jaar) en de ouderen (13+). Dit is een richtlijn. Er wordt gekeken naar ieder individu, de ontwikkeling en de behoeften van een kind. Tijdens het organiseren van de diverse activiteitengroepen maakt N-Joy4kidz gebruik van zowel interne als externe faciliteiten.

Aanbod van groepsbegeleiding: Sporten, Paardrijden, Drama, Dungeons and Dragons, Icrediblez.


 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.