Jobcoaching - Kentalis Werkpad

Kentalis Werkpad is er speciaal voor mensen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), die doof of slechthorend zijn, tinnitus, doofblindheid of autisme hebben.
De jobcoaches van Kentalis Werkpad geven advies en brengen werkgevers in contact met talentvolle werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Ook kunnen zij de werknemer en zijn of haar collega's op het werk begeleiden. 

Wat kan Werkpad voor je doen als je autisme hebt? 
Autisme is natuurlijk een algemeen en ruim begrip met veel verschijningsvormen. Welke vorm er voor jou ook van toepassing is, de kans is groot dat jij op de werkvloer weleens aanloopt tegen het contact met je collega’s. Spontane, onaangekondigde veranderingen bijvoorbeeld, of een collega die een afspraak op een andere manier interpreteert dan jij.

Wat Werkpad doet, is samen met jou kijken wat je nodig hebt om structuur en overzicht te behouden op de werkvloer. Is dat helder en routinematig werk? Of betekent het vooral goede en duidelijke afspraken? Vind je het prettig om mensen om je heen te hebben, of wil je liever een rustige werkkamer? Passen de werkzaamheden nog goed bij je?
Kortom, Werkpad heeft de kennis en creativiteit om samen op zoek te gaan naar passende, individuele oplossingen om duurzame arbeidsinzetbaarheid te bevorderen. Jouw capaciteiten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.